Kicking Cultures Kampen

De productie van een documentaire en het organiseren van kinderkampen hebben op het eerste gezicht misschien niet zoveel met elkaar gemeen, maar wij vinden beide activiteiten zeer geschikte platformen om culturen dichter bij elkaar te brengen. Ervaringen en impressies die op een jonge leeftijd worden opgedaan kunnen een sterke invloed hebben op het karakter en wereldbeeld van een mens. Het draagt bij aan goede interculturele communicatie skills en het vermogen om deel te nemen in de toenemende globaliserende wereld waarin we leven. Daarnaast geloven wij dat plezier een van de belangrijkste voorwaarden is om het optimale uit deze nieuwe ervaringen te halen.

Kicking Cultures Zomerkamp


Sinds de zomer van 2016 organiseert Kicking Cultures in samenwerking met Saarlight zomerkampen in Nederland voor kinderen tussen de leeftijd 6-14 jaar. Het programma bestaat altijd uit vele sportactiviteiten, taallessen, teamopdrachten, en verschillende culturele expedities. Op deze manier laten wij de kinderen op een zeer speelse wijze kennis maken met een andere cultuur, tevens besteden wij veel aandacht aan andere talen, sportieve uitdagingen, allen in combinatie met het ontmoeten van en spelen met lokale kinderen met een andere achtergrond. Bekijk de foto's en video's voor een sfeerimpressie van de voorgaande zomerkampen.

 
 

Kicking Cultures Winter Camp


Kicking Cultures organiseert elk jaar een winterkamp in Zwitserland. Het kamp begint in Nederland op woensdag 25 januari en eindigt op zaterdag 4 februari. Dit is een unieke kans om uw kind de Zwitserse winter te laten ervaren. De kinderen zullen samen vele wintersporten beoefenen, Engels gebruiken om te communiceren met lokale mensen, en veel leren over de Zwitserse cultuur en keuken. Voor meer informatie kunt u onze brochure, foto's en video bekijken.

 

Het Team

Michiel Ebbing - 艾斌

Michiel is afgestudeerd aan de Universiteit van Rotterdam, waar hij een Master Finance & Investments heeft behaald. Tijdens zijn werk voor de EU kamer van koophandel in Chongqing en Industrial and Commercial Bank of China in Amsterdam, heeft Michiel de Chinees-Europese omgeving en de cultuurverschillen die zich hier voordoen persoonlijk kunnen ervaren. Deze cultuurverschillen waar hij op dagelijkse basis aan werd blootgesteld zijn de inspiratie geweest voor het 'Kicking Cultures' project. De Chinese taalvaardigheid die hij over de jaren heeft opgedaan aan de Beijing Language & Culture University en de Southwestern University of Finance & Economics in Chengdu, zijn zeer waardevol gebleken. Crans-Montana is Michiel zijn tweede thuis. Hij begon met skiën op 4 jarige leeftijd en bezoekt Crans-Montana nog steeds regelmatig.


Michiel

Experience
2016-2018 Kicking Cultures
2017-2018 Swiss Ski School Crans-Montana
2014-2015 Industrial & Commercial Bank of China, Amsterdam
2013-2014 Eenhoorn Real Estate Investment and Management Company LLC, U.S.A.
2012 European Union Chamber of Commerce in China, Chongqing
Education
2012-2013 MSc Finance & Investments - Rotterdam School of Management
2011 Southwestern University of Finance and Economics, Chengdu
2007-2011 BSc Business Administration - Erasmus University Rotterdam
2006-2007 Beijing Language & Culture University

Severin Ruoff - 王锐

Severin studeert International Affairs aan de University of St. Gallen. Hij is momenteel op exchange in Oslo, Noorwegen. Hij is begonnen met het leren van Chinees in 2013 toen hij 6 maanden in Beijing verbleef. Sindsdien bezoekt hij China regelmatig om zijn taalvaardigheid en kennis van de Chinese cultuur te verbeteren. Severin is inmiddels 8 jaar werkzaam voor de Swiss Ski School Crans-Montana als gecertificeerd skileraar. Severin kent het gebied als geen ander aangezien hij is geboren en getogen in Crans-Montana. Vanaf zijn 6e tot zijn 16e jaar heeft hij competitief geskied tot aan nationaal niveau.


Severin

Experience
2016-2018 Kicking Cultures
2009-2018 Swiss Ski School Crans-Montana
Education
2013-2017 University of St. Gallen Switzerland
2016 BI Norwegian Business School Oslo
2013 Mandarin House Beijing

Partners

Crans-Montana
Ess Crans-Montana